Старши начален учител Кремена Енчева, участник в мобилността, взе участие в ДЕВЕТИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС

 

     Старши начален учител Кремена Енчева, участник в мобилността,  взе участие в ДЕВЕТИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС на Синдиката на българските учители под патронажа на Министерство на образованието и науката на тема: „Аспекти на приложението на проектно-базирания подход в извънкласните и извънучилищните дейности – възпитание в общочовешки ценности, развитие на изследователски интерес и креативно мислене у децата и учениците“. В конкурса със свои проекти взеха участие над 150 учители от цялата страна.Той се проведе в периода 26.08 – 31.08 2022 г в Курортен комплекс Албена.

     В категорията за добри практики в извънкласни дейности с ученици от първи до 12 клас проектът на г-жа Енчева -  „Компетентностния подход и проектно базираното обучение по Гражданско образование в начален етап – умения за успех” след публично представяне пред всички участници и компетентно жури с представители на МОН, Софийски университет  и ДИУУ,гр. София спечели призовото второ място в конкурса. 















https://www.regnews.net/news/16627117038550/uchitelyat-kremena-encheva-ot-su-georgi-izmirliev-specheli-vtoro-myasto-na-mezhdunaroden-konkurs?fbclid=IwAR0dnu0RotWrGNtQaEGVnqRjueE9fQr8-09t7QaavszY3-QtzkFdR0jfn5c#.Yxr4lF_ueHQ.facebook

Коментари

Популярни публикации от този блог

Работна среща с учители по гражданско образование

В 3. в клас се проведе открит урок по Гражданско образование